Oct 16, 2008

Matematik

Entah May be hari ni byk kerja so terase jugak lar bosan..huhu

Matematik???

mathematic nap Pictures, Images and Photos


kenape dgn subjek tu? hehe..tiba2 aku teringat plak subjek math nie..

subject yg paling aku minat time zaman study dlu...

tapi untuk add math plak susah skali aku nak dapatkan yang terbaik..hahaha

tapi sejak aku continue study dan ambik IT courses...matematik lebih menjadikan aku

syok sendiri...

hehhe..but now aku dah bekerja...bekerja di sebuah syariakt IT yg besar nie..

matematik tetap ade dimana aku berada...sentiasa ada...

huhuh...tak lama lagi aku dah nak abis kontrak...dengarnya kene sambung..

kalau aku tak dapat sambung pun, boss tetap nak aku sambung....

so ape lah aku nak buat nie?

haa...wink~.... aku nak jual mahal..

kaka...bg gaji aku UP lagi..50% bleh? waaaa..

ngee~


0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More