Sep 15, 2008

BerPinDahh..

aduhai...tencion tol rini berpindah tempat..meja Aja berpindah kat tepi laluan org..tak ade privacy lar mcm nie...yelah bak kate kawan2, ok lar tu aja dok tepi tu...org dtg nak jumpa mintak access card atau pascal tak payah lar susah2 nak cari2 c aja ni..huhu tapi aja lebih suke dok tempat tersembunyi..arhhggghh tidak..terpakse menerima seadanya...ni lah tempat aja dan kedudukan meja2 kawan2 Aja yg lain..

haa..ni Aja's table..so simple..hehe..

Photobucket

Yang ni plak kedudukan table kawan2 lain dari sudut pandangan meja Aja..
bersepah algi..sebab masih tgh renovate nak besarkan bilik server dan tambah stor..itu yg aja dan kawan2 yg lain kene berpindah ke hall lain..tapi takpe lah happening sket kat kaw ni..

Photobucket



0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More