Aug 26, 2008

Teambuilding Ulu Langat Selangor..

hi there..

lama aja tak cerita aktiviti aja kat company ni kan?

sibuk tu tak payah nak ckap lar...ok ni antiviti 2 minggu yang lepas..

aktiviti lasak di Ulu Langat selangor kat Lembah pangsun Resort..

best lar jugak..aja group yang ke 4 seramai 45 org staff dari 6 group..ramai tuu.

aktiviti yang diadakan oleh pihak Facilitator boleh tahan juga lar..

cume tak seberapa happening sebab faci2 yg mewakilkan diri tak seberapa ceria

maybe paksa dalam rela kot..kaka..



aku bertolak dari sentul (Office Place) pukul 7am sampai kat lembah pangsun

tu lam kul 10am, briefing dan bg group,

aktivit first juz main teka nama siapa cepat dia menang..

best lar jugak, tak pernha lagi aku main aktiviti tu sebelum

nie mcam main "cak-cak" plak..

huhu..seterusnyer aktivit luar dan lasak...plaing best main air..

itu je aku suker..yg lain da biase...

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More