Aug 4, 2008

new skin..

He He..Best Nyer Oren sebelah ni....

sowie..tak sempat nak create story..memandangkan jadual yg terlalu padat dgn meeting..
hari ni sahaja aku free untuk edit blog nie..itu pun aku aku pilih skin yg paling simple..sesuai lah dgn jiwa aku yg memang simple...hahaha...merah itu aku yg punyer...!!

aduhai...aku rase mcm aku tak sihat plak harini..dgn asyik bersin jerk dari pagi sampai ke malam nie...tak reda2...humm k lar aku nak balik daaa...pai2...

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More