Aug 26, 2008

Kawen...

Pertengah bulan August baru-baru nie...

8 - 10 august 2008, congrats to all my friends and my cousin to finish their single life

with new beloved partner...

waa...jeles tau...bile lar aja nak tamat masa bujang nie??kaka...

ibu da bg green light tuu..tp takde org dtg minang lagi..hehe...

tapi tu lar may be anak nyer kot terlalu memilih ni..

itu yg takde masuk lagi tu..hehe..biarlah tak sampai lagi lar tu jodoh aja..

by the way, ni Aja dan kawan2 dan cousin masa di majlis mereka..letey siot....

2 hari berturut2 pagi dan petang pergi majlis kawen ni..t

anpa rehat...perut pun kembung semcam..heheh..

Abg Mie (Majlis Kawin)

tahniah buat abg mie dapat wife (kak yati) cun die!

semoga berbahagia hingga ke akhir hayat... =)

Abro (majlis Kawin)

Tahniah buat Abro..rakan setugas yang happy go lucky..

cantik kak abro kite time tu..aja berkenan kat bulu mata palsu tu..

mcam kipas...hehe..ok semoga berbahagia ke akhir hayat bersama zam tersayang..

=D

naniey (majlis kawin)

Tahniah jugak buat naniey..my bestfriend dari kecik..sampai lar sekarang..tgk?

ni sape yg kawen dlu nie?hehe..akhirnyer...terbukti!

ok my lovely friend semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...

jg hubby elok2 ye...dpt baby jgn lupe g tau..nak tgk anak die kuat nangis tak mcm
mak die?

hehe..k congrats!

sha (majlis pertunangan)

hi...sha...congrats to your engange..

humm comel memang muka sharifah la die ni...

semoga jd bini org cepat2 tau.hehe...

jgn lupe jemput nanti k..

tapi jgn lar buat kat umah dlm kg sgt..

susah aja nak cari macm hari tu...hehe nasib tak sesat...

ok friend congrats again!..

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More