Jun 11, 2008

Tencion With Boss...

how about your work today??

ummm....so relex....hahha..bosan lar aku....kenape aku emo sgt ngan bos aku 5,6 hari ni?aku rase dah lebih seminggu aku emo dgn bos2 aku..aku bosan lar ngan perangai dorang tuh...!Bukan ape sebenarnye aku taknak lah bawak sikap tak profesional aku ni kat ofis..or sikap kebudak2 kan...tapi aku tak tahan lah bile di hentam..atas dasar kesalahan org lain aku jd mangsa..adekah patut bagaikan dihempap dengan sebijik batu atas kepala aku nie..Ya Allah hanya tuhan saja yang tahu..aku dah buat yang terbaik untuk bos aku sal project MPS nie...tapi disebabkan kelalaian setitik nila rosak susu sebelanga....aku org utama disalahkan sebab aku adalah kepala untuk site project tu..Ya Allah Ya Tuhanku...Bg lah aku Kesabaran....Aku berharap dapat menempuhi segala dugaanmu dgn penuh ketenangan...

Sekarang ni pun aku buat kerja sepenuh hati aku..dan sebaik yang mungkin tanpa sebarang penagguhan walaupun setitik...setiap ape yg bos aku suruh aku buat sepenuhnyer dgn kesabaran dan ade jugak sedikit dendam....MashaAllah nape hati aku gini?...huhu dosanyer....aku tak dapat terima atas tuduhan yg bukan kesalahan aku...takperlah klu dia ckp mcm tu atas satu pengajran buat aku...aku sedang menerimanya..dan aku juga sedang memberi pengajaran untuk nua..dan dia mesti menerimanya...maaflah boss...kemesraan saya dan bos dah terbatas...maafkan sy.....

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More