May 14, 2008

nothing to display..hah hah

angry


Semalam...aku ke giant..beli lar brg ape2 yg patut...terutama barang mandian dan peribadi aku..then ade lah tempahan2 dari housemate...so aku pergi dgn kereta kawan aku yg satu rumah dengan dak tue..
banyak jugak abes kat RM100. semalam perut aku yg terase teramat lapar.. beli X-Meal KFC kat giant lepas beli brg dan sambil tunggu Sober dan Mahzan ..alar ilang diet aku...tapi aku ase aku tak diet sgt dah skrg..cume aku makan ckup 3x sehari.stabil kan berat aku....dak tue tak makan just teman aku dan pegang troli...hahah...bagus..leh jd bakal suami yg baik dan memahami....dak tue tak makan sebab kat umah geng2 suke memasak..bagus tol dak laki kat umah dia, tiap2 malam masak..huhu..aku ni pom seminggu sekali...boleh jerk aku nak masak hari2..tp kene beli brg mentah tu hari2..itu yg aku malas..then bile aku masak takde plak yg nak bertolak ansur,tolong ke, beli brg dapur k ape k.....dok ramai2 ni sepatut nyer kne lar ade yg sikap prihatin..ni tidak..aku-aku, kau-kau..then berdengki..so ape lagi aku pom kadang2 buat jugak lar dengki tuh..tapi tak selalu lar..kadang2 tuh ade gak sikap perihatin aku nie...dorang tu ramai pakwe dari aku, kenalan kat kerja ni pom ramai.."len kali beli brg2 sendiri r! kawan2 laki ramai, guna lar..!"..huhu ase jerk nak ckp gini kat dorang..tp tak baik..sabor2...aku ade pakwe sorang jerk, tk de kenderaan jugak, tp leh je tolong aku walaupun membebel sekarung kat aku..huhu..takpe..aja tak kesahhh...haha..panjang plak topik aku kali nie..
sampai rumah..dengan 2 beg palstik giant yg besor, dan sebuah cermin panjangnye 5 kaki x lebar 2 kaki...waa..aku angkat sorang..dak tue tak dpt nak tolong coz brg dia pom lagi berat dari aku..tk pe lah aku angkat sorang sebab ringan jerk cermin tuh..tapi penuh lar kiri kanan tgn aku nie..
semalam aku mengemas brg2 tuh after that aku pergi sidai kain then aku makan kfc yg tak abes tuh..lepas tu aku telan jamu mustika ratu (perawatan remaja) aku tuh..lepas tuh baru lar aku teringat yg aku minum air gas td (revine) td masa aku makan kfc..aiseh..comfirm naik high kepala aku nanti..then aku nak tido, naz (kawan satu umah) ckp suh aku minum nescafe bg tawar air gas tuh..aku minum lar 2, 3 teguk...haha...aku tak tau lar ape jd ngan kepala aku..tiba2 jek masa aku nak tido aku rase kepala aku ringan dan, terase nk ketawa jerk...
terus aku ambik handfree handpone aku then dgr lagu..aku melalak sorang2 lam bilik,..lepas tuh aku tertido..yg pastinyer semalam aku tido bukan dlm iman....teruknyer aku..nasib pagi ni alhamdulillah aku boleh celik mata lagi..nasib ade nafas lagi..terus aku solat subuh kul 6.30am td...fuhh lega...tapi kepala aku masih terase denyut2..tapi tak byk sgt lar...aku pergi kerja macam biase kul 8.45am bersama si dia yg tersyg..heh...

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More