May 28, 2008

i'm back!!

hi blog...
aku baru jerk balik dari kampung, dan sampai pagi td pukul 2.11am..

ape aku nak ckp ehh? ape yg new dari kampung aku?


1. rumah aku makin bertambah besar coz ayh aku sambung lagi kat dapur tu bg luas dn bilik stor. (in renovate)

2. Kucing2 aku pun makin bertambah. cutie dah jd anak dara remaja.. pertambahan baby cat 2 ekor.

3. adik2 aku pun makin besar dna matang..terutama alia yg makin menjadi naughty nyer....


nasihat terbaik dari ibu aku :-


1. Jaga Diri

2. jaga aurat

3. try lepaskan dia =( klu family dia masih macam u jugak..

4. ramai lagi yg nak pada anak ibu nie

5. cari org terengganu

6. dah tiba masanya klu akak nak berumah tangga.. =P

7. apply kerja baru dan cari yg tetap / klu nak cont study dipersilakan..

8. jg kesihatan, makan dan minum...jgn bersosial sgt.

9. selalu berDOA minta petunjuk dariNYA..

10. jaga SOLAT...


apa yg aku request dari ibu aku?


1. kesihatan ibu dan ayah..

2. Rumah cepat siap

3. akak nak beli kereta..tp tak tahu bila lagi

4. Doakan kejayaan akak dan dia..

5. Akak nak jd anak yg baik..

6. Walaupun akak tak leh dia, akak harap ade suatu keajaiban dari NYA...

7.Doakan akak cepat dapat jodoh yg ibu suka...


thats all....aiii nape ase emosional jerk aku nie? nothing to emo lar aja..wake up!!!!!

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More