May 6, 2008

Hi there..

waa...aku demam selesema nie..tak sihat lar...idung aku pom pedeh asik kesat jerk.sok sek sok sek...merah daa idung nie..hhaa.bercakap pom dah mcm jd minah 'sengau'..huhu nak dpt batuk plak kot..gerenti lepas ni aku akan dpat demamnyer..
Sorry lame tak udpate info dlm blog nie..

buat masa skrg aku bz ngan project terutama sal Hosting Website ni, byk ler karenah clien nie..pening, nak jawab soalan dorang plak bukan sengan..plek2 jekr soalan tuh..hum.. byk jugak lar tempat yang aku kene travel..tapi takde lah jauh sgt.just sekitar KL, Putrajaya dan Selangor...nak g jauh2 bos tak bg. =( budak2 laki jerk leh g..dorang outstation luar dari KL nie.spt kat sebelah utara, selatan dan timur...best tol..trutama yg leh g Sabah..aduii jelesnyer...kalau boleh aku nak g jauh2 lagi..cari angin baru..huhu....tenang2kan fikiran nie..tp apakan daya..blom masanya lagi..untuk aku berjalan seorang diri jauh diluar sepadan sana..huhu...insyaallah..suatu hari nanti aku akan merantau jugak.. =)

funny icon

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More