May 7, 2008

Demam vs IBU vs Kerja vs LoVe vs Emo

Sedey sgt....rini aku demam...aku dah telan sebijik panadol yg bernama UPHAMOL 650 tgh hari td.rasa jerk nak ambik satu papan ubat tuh..huhu..tapi aku masih waras lagi..jgn buat perkara lama....lepas tu aku merebahkan diri dlam surau selama 2 jam setengah..haha...bangun dr tido yg tak seberapa lena tu, aku trus ambik wuduk dan solat zohor..walaupun kepala masih tgh pening2...

im sick

Kerja yg melambak....minggu ni ade meeting ngan clien lagi kat Jalan Raja Laut KL then Next week pon ade kat damansara..Profilling plak on the way aku tgh siap kan nie...da r byk spec yg kene aku baca..tak paham pom ade..Questionaire /%bodoh%/ tak lengkap..benci tol aku..dak tu plak tak pandai nak tolong.."buat lar pandai2 sendiri" ayat dia yg digambarkan pd dirinya selalu..dah tau aku mcm ni tak sihat hari nie.~tolong lar~!!!!..ritu dia tak sempat aku tolong dia profilling kan kerja dia.."itu pandai2 sendri aku tau" tak de sape suruh pom..sebab aku sygkan dia...dia kekasih aku..patut aku mengasihaninya...ada ke patut buat mcm tuh kat aku disaat aku memerlukan nya??kemane sifat empathy dia? toleransi dia?

Dan hari ni ibu aku kene Operation disebabkan ketumbuhan dlm bdn dia..aku pun tak tahu ketumbuhan ape yg tumbuh kat bawah bahu dia..2 malam dah ibu bermalam kat hospital kuala terengganu..hope ibu selamat..Semoga ALLAH TAALA lindungi ibu...akak sentiasa doakan ibu selamat dunia akhirat...bu akak rindu ibu..nak balik kampung lama dah akak tak blek nie...
sedeh nyer..aku tak tahu lah kenapa ngan aku ni...sejak akhir2 ni asik nak menangis jerk...bila teringat ibu dan famly aku kat kampung ase cepat jerk dada ni nak sebak...
Ya ALLAH..kau berikan lah ketenangan pada hamba MU yg lemah ini..Berikan lah petunjuk ke jalan yg diredhai MU..
aminn..

ibu ayah n alia

my mum and dad.. I LOVE YOU SO MUCHH...

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More