Apr 7, 2008

PoKai.......

PoKai.......

stress

waa..dah lar gaji tak masuk lagi..last hari ni aku buat kuar rm50 untuk ke klinik..
kaki aku bangkak dek penahan bola futsal semalam..ditmabah lagi sengal2 badan aku sampai aku tak bleh nak buat rukuk dan sujud sgt..at least aku bleh jugak lar solat..so pukul 12.30 tghari td, aku kuar then ke klinik..

MC + Ubat (gel & tahan sakit) = RM30
Topup = RM10
Makan Nasi ayam + Fresh Oren (mkn kat Lambaian Restoran)= RM5.50

sumer sekali : RM45.50 cash..

sempat atau tak lar entah untuk aku makan sok..gaji tak masuk2 lagi..dengarnyer dah ade budak2 kat kerja aku tuh buat boikot..
hampeh tol diorang nie..tapi memang patut pom..gaji lambat sokmo masuk..gaji plak buka 5 8 ribu sebulan..klu byk tu tak per jugak...ini cukup makan..itu pun alhamdulillah..masalahnyer skrg dah over budget..sampi hari ni tak masuk..kering lar woiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....sabar aja..sabar aja...just untuk meluahkan..heheh..

windu lar kat budak tuh..alek kampung tka windu kiter pun..windu kat hidung kiter ni jerk..bensiii tol!!..

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More