Apr 14, 2008

HaPpY HeaRt =D

Sayang nyer dia kat aku..akhirnya tunai jugak janji dia kat aku..Perfume yang aku idamkan tue akhirnya dapat jugak..hehehe..Mahal gles.tak perlu lah aku bgtau harganyer berape..biarlah rahsia...budget nak kongsi, last2 dia bayarkan semua..heheh sukernyer..Perfume Jenama Clinique (Happy Heart)...hajat di hati sebenarnyer nak tebus voucer..sebab tue aku dan dak tue ker KLCC dan ke parkson..so, aku nak cari seluar satu, cari punyer cari pilih punyer pilih..takde satu pom yg harganya standard RM100 ke bwh..mahal siot.sumer RM300 ke atas.dah r sale takder..bencinyer.....!! last2 aku belikan Kemeja untuk pakwes kesayangan aku..hiks!kemeja yg aku pilihkan tue warna pink + black..klu nak ditengokan ase kelakar jugak warna pink nie..lagi2 dak tue bulan gelap..hehe..jgn mare ye syg..nanti cepat tuaa..hehe....tapi takpe..dak tue pakai tetap nampak smart..
then kat bawah nie pic perfume kesukaan aku :

from my SWeeET HearT

Terima Kasih sayang... I love You So Muchh.. =D

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More