Apr 6, 2008

group PETEH-PETEH (futsal)

group PETEH-PETEH (futsal)

waa....letey gle rini..bukan setakat hari ni..semalam lagi..belatih futsal..hari ni terus lawan..buat pertama kali aku men futsal..nak tercabut kaki...tapi best jugak..men futsal untuk bersuka2..badan pun rase ringan bila bersukan nie..dan aku risau jugak sebab berat badan aku makin naik..nak diet tpai macma tak diet jerk..hahhaa...tidak berpendirian tetap..mcam ni lah jd nyer...tapi aku happy masa main fusal lawan dengn geng2 ika (bestfriend) aku..huhuu..kelakar gak rase nyer..tapi group aku tewas ngna group dia..itu pun di akhir semi final..group aku dapt no.3 mengikutkan jumlah mata yg byk..huhu..blek umah trus tido after aku makn nasi lemak sebungkus dn solat zohor..tido tka sedar kan diri sampai waktu asar yagn dah nak tenggelam matahari...itu pun kawan aku c husna kejut jugak..larat tka larat bangun jugak..syaitan byk sgt bergayut itu yg bertambah sakit tuh..huhuu..skrg aku dah dapat kesan lebam yg byk kat lutut ni hasil tendangn bola yg tak menjadi dan kejr bola yang terlampau..hahaha..dah jd 'star' dalam group aku..langsung tak bg aku kuar rehat...kaki aku dah bengkak..lenguh sebab tkapenah men bola..huhu.. k lar cau..ngantukk..pai2..

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More