Apr 8, 2008

Gaji Oh Gaji

Gaji Oh Gaji
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Alhamdulillah...Gaji dah masuk hari nie..hehhe...
bulan nie nak budget ape yea? macam biase lar.tapi ade pertambahan sket, kes hand beg aku jatuh dalam teksi hari tuh, so, alat make up aku ade dlm hand beg tu perlu diganti..nak buat cemane rezeki aku tak ade masa tu, nasib purse dan handpone aku ade dalam poket..fuhh..cume yang hilang handbeg dna alat make up aku..bulan nie budget byk lar sket untuk ganti alat make up tuh..huhu..


sewa umah + air + eletrik = RM 200
makan for 1 month = RM 350
Joli Make up = RM 50
Topup = RM 100
Duit rumah + Ofis = RM50
Ganti duit simpanan bulan lpas = RM100
Simpanan bulan ini = RM300
Lain-lain akan difikirkan nanti = RM???.00



ok, thats all..hehhe..he..
P/S buat budak tuh..janji mesti dikotakan bulan ini.. =)

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More