Mar 26, 2008

sukernyerrrrrrrrr

sukernyerrrrrrrrr

salam..morning...
heheh suker ngat hari nie...kenape yea?
hari ni ade lar jugak kerja walaupun tak banyak..tak macam semalam..langsung takde kerja..lagi2 dak tue tak de mc..sebenarnye, hari ni pun dak tue mc tapi pergi jugak kerja..dia cakap doctor tak bg dia duduk diam..doctor tu da bg ubat penahan sakit dan lembutkan urat tuh..so, kene byk gerak untuk betulkan urat tu pulih semula..humm..so, rini dia ade kat depan mata aku..dan hari nie.. aku pakai baju warna putih same calour ngna dia..hehhe..sukernyer...

happy

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More