Mar 4, 2008

sorry..........

Falling

sorry..not tell you all.......

yup..da lama aku couple ngan adie..
semenjak aku masuk training SPIKE tuh..
dan aku pun tak tahu bila cinta kami berputik..
sedar2 dah rase kami ni close sgt2..
tapi aku takot nak bgtau hal sebenar kat korang...
ye lar aku tahu..
cinta aku selalu tak kekal..
selalu bertukar teman...
aku takot korang fikir yang bukan2..

dulu aku akui memang aku teruk...
macam playgirl..tapi aku taknak ditahap itu..
aku sedar siapa diri aku...

sekarang aku couple lelaki yang bernama 'syed' lagi..
fobia tuh tetap ada...masih ada sampai skrg...
aku akui seperti tak 'serik' untuk menerima lelaki berketurunan..
tapi aku seperti tak menyesal untuk mngenalinya...
dan aku jugak ditakdirkan untuk mengenalinya..aku tak tahu kenapa...
aku tahu dia teramat sayang pada aku..

hati aku lemah..
aku sedar diri aku cepat mengalah...

tak salah untuk aku terus menyayangi seseorang yang aku sayang...
tak salah untuk aku beri peluang pada diri aku terus menyintai seseorang..

walaupun aku tahu perhubungan aku dan dia tidak akan kekal..
cukup lar sekadar aku memahat memori yang indah bersamanya...


0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More