Mar 17, 2008

mimpi...

mimpi...

Bad Dream

aku tak faham kenape mimpi aku dalam mimpi pagi td?
padahal aku tidur semalam aku berdoa, mengucap, selawat, bace ayt kursi, ayt 3 Qul..tapi aku mimpi jugak..dua kali aku terkejut...tapi yang aku tak paham aku sempat leh tgk jam kat handphone aku, time tu kul 2.40am..lepas tu aku bangun...aku macam orang mamai jerk...lepas tuh aku tidor semula pahtu bermimpi blek...yang plek nyer macam aku sedar..huhuu..plek2...ape yang aku mimpi sebelum aku terjaga...aku mimpi ibu ayah aku..berpesan.. akak, kalau akak mimpi lagi dan nampak ibu ayah dan gajah bermakna ibu ayah dah tiada lagi kat dunia nie..kecuali akak tinggalkan perkara tu..aku tak faham.sampai situ aje mimpi aku..terus aku terjaga tgk jam pkul 2.40am...kenape mesti aku nampak ibu ayah dan gajah? ape maksud tersirat nyer? aku takot..perkara itu kah? aku takot...macam mane aku nak buat? adakah mimpi itu benar? atau hanya mainan syaitan...?aku takut kehilangan orang yang paling aku sayangi...insan yang paling aku cintai...aku takut...aku harap ia tak benar...itu hanyalah mainan syaitan...

baddream

Ramalan Mimpi..(jgn percaya)..aku paparkan just untuk pengetahuan..
Ayah
Jika anda bermimpi ayah Anda dan bunda (tegasnya) melihat orang tua berarti sangat baik sekali kehidupan Anda selama ini dimata mereka.

Ibu
Jika anda bermimpi melihat ibu, bertafsir bahwa anda tetap dikaruniai bahagia, bila berpesan kepada ibu, bermakna anda akan menerima ketinggian derajat.

Gajah
Jika anda bermimpi melihat gajah, bertanda alamat akan memuji kepada orang besar. Mimpi melihat gajah keluar dari rumahnya, suatu alamat akan ada tamu terhormat datang padamu. Sedang melihat gajah masuk kedalam rumah, alamat akan dapat kedudukan atau pangkat.

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More