Mar 27, 2008

exxxxxxxxxxxx

exxxxxxxxxxxx

:(
aduii..semalam...tipu lah semalam..kelmarin..ex boyfriend aku..sedia maklum orang kelantan..aku tak tau nak cakap cemane...tapi yang pastinyer dia massage dan email aku ajak aku couple blek ngan dia..aisey..seharian gak aku memikir..kenape dia nie..? tetiba jerk ajak aku couple blek? fikir2 kesian jugak kat dia..sebab aku tinggalkan dia macam tue aje..takda sebab munasabah...aku tahu memang aku yang bersalah dalam hal nie..seperti permainkan perasaan dia..dia merayu dan mintak aku bg peluang kedua untuk dia betulkan keadaan..ahhh...aku taktahu nak jawab mcm mane...dia merayu lagi..kenape aku reject dia? aku tak sampai hati untuk bg tahu yang aku nie dah ada boyfriend lain...jahatnya aku...aku tak tahu kenapa hati aku berubah mcam nie? semenjak aku putus dengna cinta pertama aku dulu..hati aku tak setabah insan yang bernama Hajar Norhanis yang dulu sebelum aku mengenali syed sebelum nya..hahahah rase kelakar pulak!..last2 aku bg tau dia..aku dah ada bf lain, dan dia sedia maklum siapakah org nya..dia minta penjelasan yang sejelasnya..so, aku jelaskan pada dia yang family aku tak dapat terima dia, dan aku tak cintakan dia selama ini...aku couple dgn nya atas dasar kawan dan kasihan...hanya untuk mengisi kesunyian..ahhh Jahatnya aku...aku benci dengan diri aku sekarang!!!!...itu pun apa yang aku jelaskan pada dia, aku tarik nafas panjang2...antara takut dan kasihan..aiiii kenapa lah aku nie cepat sgt kasihan kat org? skrg da jd macam nie? sape susah? diri sendiri jugak kan?hurmmm...lastly, aku tak tahu lah dia bleh terima atau tak hakikat nie? aku just dapat mintak maaf darinya..dan takkan berpaling lagi...sekrang nie, aku dan dia just berkawan biasa...aku tak tau nak ckp ape lagi..just kawan...sorry for everything...

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More