Feb 27, 2008

Mamat Infra

FriendsterGraphic.com



MaMaT InFrA

aku nak story sal 3 budak spikers kat department INFRA aku nie...

First dipanggil Izat

orang nyer mix cina dan india.
tak suka makan sayur.
banyak cakap tak boleh melawan ape yang dia cakap..
aku pun kalah klu bertentangan pendapat dengan dia..
suara paling kuat dan paling bising dalam department nie..


Second dipanggil Jebat
orangnyer berjambang keliling muka..
sebab tu dipanggil jebat..
tak makan nasi..diet lar kot..
cakap banyak jugak tapi bila perlu...
buat kerja pun bagus..
tapi cerewet yg teramat sgt...



Third dipanggil Jerman
dipanggil sebab muka dia macam muka orang jerman,..
suka makan sayur..makan sayur atau ulam macam kambing makan..
tapi bagus dia vegitarian..
sporting and cool..
suka membantu orang..
hensem jugak..eheee...


0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More