Feb 15, 2008

bday gurl

birthday
BdAy GuRL

hi blog..
hari ini birthday yati..
semalam aku just wish bday kat dia..
but, today aku dan hana janji nak bawak dia g shopping..
tapi nak dia lanja kitorang makan coz bday dia..

cian hana dari UM datang cni..jauh..
tapi tak kisah lah aku pon miss dia..
lama daa tak jumpa best friend aku tuh

aku harap celebrate birthday yati hari ini paling the best dalam hidup dia..
dan aku harap dia tak akan lupakan aku adalah kawan terbaik dalam hidup dia..
walaupun aku dan dia sentiasa tidak sependapat dalam sesuatu perkara... =)

Yati,
i wish u Hepy Birthday
always happy.
good day, good health, good job and success always!
ok..

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More