Oct 27, 2007

raya

raya...

hi! what up!
huhu..2 minggu musim raya da berlalu..tapi masih tetap dibulan syawal nie...
urmmm raya tahun ni..best jugak..tapi aku tak byk jalan kemana2...
dan raya ke'3 aku dilanda demam selsema..lagi aku tak kemana..hahhaa
cousin aku pon ramai yg balik kg tahun ni..dari KL n Muadzam pahang..mcm2 perangai lar jugak dorang bawk..tapi aku tak kesah pom...umm ni cousin2 aku..

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

dorang ni hepy jerk..hepy go lucky...tapi sumer blek kg jumpe ade alternatif lain..tapi aku tak kesah pom..lantak lar..klu aku bgtau tak guna jugak..ngumpat lak nanti..whatever lah..janji aku pom hepy jumper dorang sumer ni...
besar2 da anak2 dara nie..huhuu...
raya ke empat aku ke kelantan..g umah sedara aku kat sna..ayah cik n bkal wife dia pon ikot jugak..
and then raya ke-6 aku ke johor teman ayh cik hantar kak ayu dan yati..walla...penat jugak..tapi aku tak drive...boring pon ader...nasib ade peneman yg setia..huhuu tapi tak tau smpai bila...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More