Oct 3, 2007

**Os HardeNiNg**

Os HaRdeNiNg

umm klu nak tau apa kah Os Hardenig tue?

aku pon tak tau sgt..tapi yg pastinyer untuk secure Os dalam Linux..
my be last work untuk this week before hari raya menjelang nanti..
ape yg aku nak luahkan kat blog...


Traineer nyer..hehe..nama (mr.&8$%&&)

1. tak paham ape yg dia cakap

2.terlalu perlahan suaranyer(pijak semut pon tak mati)

3.klu cakap tak jelas

4.tak paham sgt ape yg dia ajar

5.bg kerja yg aku tak berapa paham(so, tnyer pd yg pakar)

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More