Oct 9, 2007

my life today?


my life today??

ape yg aku nak citer yer?

ok ar harini aku tak ade kerja nak dibuat..bukan setakat hari ni..tapi dah masuk 3 hari takder kerja..heehehe.. =) bila ade kerja rase nya tak menang tangan walaupon da ade 10 tgn 50 jari...hari ni ape yg aku buat? dari pagi..aku rase diri aku ni rajin plek jerk..hahah.. ;-P



4.35am : bangun sahur siapkan makan
5.00am : kejutkan ayah dan adik2 (ibu da raye)
5.25am : ambik wuduk mengaji lepas tu myg subuh
6.00am : aku sambung tido =)

8.15am : ade dak tue kejutkan aku =) so, aku bgn jer lah dari sweet dream aku nie

8.40am : puas sembang (sms) bgn ion bju kurung
: warna ape yg aku nak pakai rini yerk? urmm ase rajin jer nak ion bju..
: huhuu..lastly aku pilih warna coklat..

9.00am : (lom mandi =P) aku g sidai kain baju lak kat luar..
: lepas tu aku mesin langsir plak, hehe ye lar raya kan mesti nak
tukar langsir yg
len pulak..
: after that, labu n bobby pulak lapar..pantang tgk muka aku..
comfirm wat muka kecian..mintak mkn ngan aku! so eat first lar!
: tgk dalam sinki penuh ngan pinggang mangkuk dan gelas belum dicuci..
so, aku cuci... =)

9.30am : bru lar nak pergi mandi dan bersiap =) wangi da dak tue...

9.55am : start kereta..broommm broomm..jom g kerja!!!

10.05am : da sampai kat ofis..takder kerja pom..kekeke


life aku today! hope kerajinan aku ni berkekalan..aku tau diri aku ni tak seperti org len..dan aku tau siapa diri aku..bukan senang kerajinan aku nak datang bila penyakit malas aku da datang..sebab tu ibu aku pon tidak memaksa aku.. dan aku pun tak suka dipaksa..=)

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More