Oct 9, 2007

my feel today

my feeling today...Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

haha..entah ape yg tak kena ngan aku tadi..sekarang pon...my be masih ade lagi kot..
sampai kat ofis pagi td..jari jemari aku ni ketar tiba2..kawan aku sha pon ckap

sha : "kenape ngan jari mu ja?"
ayoung :"entah!"
sha : " mu tak makan nasik ker ?"
ayoung : " makan pagi ms sahur td.."
sha : "ummm plek lar mu nie.." (ketawa)

huuuhuhuu..nak menaip pon susah pagi td...
aku pon tak tau knp tiba2 jari aku ketar..ketara sgt jari2 aku ni ketar..hahah

klu disebabkan aku drive laju sgt pagi tadi tak tau lar tu.mustahil jugak..selama ni aku racing takder pon ketar2 mcm ni..puas hati algi ade lar..hikhik.....nak kate sejuk? panas jerk ase...ker..........???? mustahil jugak klu kerana dia......

tapi..alhamdulillah aku suka feeling aku hari ni..walaupon semalam hampir sebak..=(..tapi aku aku ceria hari ni....hehehe...nak suker jerk..
aku suka! aku suka! aku suka!


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More