Sep 25, 2007

**TeRsiLaP**

alkisahnyer..yg tak dpat aku lupakan smpai hari nie..lucu rase bile terkenangkan.
first time aku silap****..aku blek dari kerja..

huhuuu...aku turun dari tangga kat kerja aku tu berjalan nak ke parking kereta aku..
dalam tengah jalan2 tu..aku ternampak sebuah kereta plat TAM 4*5*..jnis Wira..
aku kenal sgt no plat kereta nie..sebab masa 2, pada 2 hari yg lepas tak silap aku lar..
aku on the way nak blek umah..ikut jalan kedai buloh mcm biase lar..ermm kereta tu rembat aku mcm aku nie nampak jerk dia...bwak mcm tak syg nyawa...bahaya tol..men break2..aku ni dalar drive kereta pon laju gak..seteruk2 aku bawak kereta, teruk lagi budak tu bawak kereta dari aku..
i think lar.huhuu..
sampai jerk kat depan rumah aku, tak sempat lagi aku nak bg signal dia da lambai "bye2" kat aku, sengih2 macm kambing kat tingkap kereta dia..aku bg jer lah "=P" urmm plek aku cmner dia leh agak umah aku kat situ...???

smbung blek.....
lepas aku jerit kat mr.adi, "adie...aja kenal plat kereta nie.." "adi senyum jerk.."...
urmm aku sambung pencarian tempat letak kereta aku..sambil fikir2 sal kereta tu...
jumpa kereta terus aku masuk lar kunci pintu tue...pulas2 nak bukak takleh..
nape nie tak leh..?? aku bengang da...tgk dalam kereta len jerk kusyen dia..depan pon mcm len..da lar tak leh bukak..tgk body sama da....dari situ bru aku teringat...
alamakk..
ni bukan kereta aku....
adushhh..tepuk dahi aku..ini kerta orang nie..tgk plat..lar kete mr.wadi..kawan sekerja aku gak..aiseh..
potong stim tol lar..kenape lah kereta wadi yg aku g? umm tgh bengang2 tu upernyer ade orang tgk aku.
.adushh malu gile...
orang tu gelak kat aku..org tu pekerja mr. zuki pemilik kdai design kat sebelah spike tu jerk..
hahhahaaa....malu giler aku...

ngan muka selamber aku cari kereta aku..lar..selang 3 buah kereta dari kereta wadi..
apo lar..kerana keretaTAM4*5* tue jerk..telah byk membengangkan aku....aku harap perkara seperti ini tak terjadi lagi pada diri aku..sungguh memalukan.....

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More