Sep 18, 2007

**Spike@Terengganu**

salamz blog..

ermmm kat sini aku bkerja dalam bidang IT system..
ermm sebagai IA Designer..
aku puas..
aku bahagia aku hepy kat sini
tempat kerja aku nie taklah jauh sgt dari umah aku..
start kreta wira aku tu sampai lar dalam 10minit....
urmm aku masuk spike ni slama setahun 4 bulan..
sekarang da 2 bulan setengah berlalu..
tinggal sebulan setengah lagi..
lepas tu aku terbang ke KL..
klu aku dapat projek dan akan di hantar k sana..
klu tak di terengganu jer lah aku nie..
ok lar continue kerja..
ader jerk kerja...
k papai

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More