Jul 17, 2007

**Aku DewAsA**

hi...blog!!
erm lamer aku tak create kat blog nie..
aku dah abih blajar masa bulan 5 ritu..but aku blom gradute..
aku masuk softskill selama sebulan..
kenangan paling manis aku dalam tem builing at softskill tu..
kawan? macam kawan2 rapat..baik sama ada girl n boys..
rindu kat dorang...

sekarang aku masuk spike under skali company..
entah ape aral lintang aku tetiba jerk nak training kat sini..
so aku serah je lah takdir yg datamg pada aku nie..
aku masuk bach ke-2..in it system baground..
alhamdullillah setakay ni aku boleh ikot lagi walaupon ade pening2 lagi..
kawan2 kat sini pon baik dan sporting blaker..
aku berulang ale dari umah ke tempat tarining nie..
naik keta ambik masa dalam 15 mnt..kalau lori2 kat jalan tu kurang tak sampai 10 mnt aku sampai..

pape pon aku bersyukur ngan hidup yang ditetapkan..semoga aku dapat petunjuk dan keredhaan dari NYA...
semoga aku berjaya dan dapat mencapai cita2 aku dunia dan akhirat hendaknya..aminn...

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More