Sep 12, 2006

**NADI**

...11.35pm 4hb sept 2006

ustaz : Assalamualaikum..Hajar Norhanis, saya ROSDI ni..

bdk mamai : Rosdi mane ni?ustaz rosdi ke?

ustaz : bleh k Sungkai 6-10hb ni..

bdk mamai : Kem NADI k ustaz?

ustaz : yea hajar, boleh yea awak sertai, sebab saya ambik untuk Pembantu Mahasiswa dan Wajib pergi.makan minum dah ditanggung dan elaun pun dapat..

budak mamai : tapi usta, saya ada projek, assignment dan test lepas break ni..takut tak sempat,.

ustaz : saya harap hajar awak boleh lah pergi, ramai yang takda nie..dah kesuntukan masa..boleh yea? boleh lah yea hajar..

....dalam nada serba salah dan mamai aku jawab..

budak mamai : oklah ustaz.

ustaz : k, pukul 8.00am awak tunggu dapan DABS dan seramai 40 org pelajar lagi akan pergi bersama awak. k Assalamualaikum..

budak mamai : waalaikummussalam..

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More