Aug 8, 2006

**my first date as couple**

Photobucket - Video and Image Hosting
semalam hari yang terindah buat aku dan dia..
walaupun sekejap dapat jugak aku berbual dan mengenali lebih mendalam..
huhuuu rase macam jatuh cinta kali ke dua jer...
emmm bahaye jugak 'date' berdua jerk..
ade jugak dengar 'org k'3' mghasut..
huhuuu iman di dada masih kuat..
alhamdulillah boleh bertahan..
aku dan dia just pergi makan2..
kemudian ke taman pulau kambing..
ermm hajatnyer nak lah jugak ambik gambar berdua tapi tak dapat..
coz, tak brani nak mintak tolong org ambik kan..huhuu..sejak bile lah plak aku jadi pemalu ni??? selama ni aku je yang tampil ke depan..hahaa..
perangai manusia boleh berubah dalam sekelip mata bila dok depan org tersayang..
ermm yang aku paling segan..dia pulak yang banyak capture muka aku ngan video camp dia..
aiseh bak kate abg.."ma n ayah nak tengok menantu..bialah dah suka.."
hehehe bertambah segan aku..
ermm tak puas berjumpa semalam..tapi tak perlah..mungkin next time ader masa lagi kita akan berjumpa lagi..
semoga jodoh kita dipertemukan syg.. k love u abang.. n miss u to..

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More