Aug 2, 2006

**MeMOrIeS**

Photobucket - Video and Image Hosting



huhuuu... aku nak history dulu2 zaman semua member2 aku kat atas ni "SINGLE"...

dari kiri YATI, AJA (",), IDA dan HANA..

time nie..nak ke jamuan student program IT..dan pada masa ni kami baru semester 2..ape yang seronok sangat masa tu..adalah laptop hana yang baru jer beli pada sem tu..nak dikatakan setiap hari, setiap masa, setiap waktu, jam, minit dan saat..asal hana buka laptop mesti nak bergambar dan nak berposing..huhuuu..tapi memang waktu tu entah kenapa ngan kami ni ghairah sgt nak bergambar..pantang buka laptop walau dimana laptop tu berada..pasti nak klik bergambar..kesimpulannyalah..tengok muka kami2 ni "ADE PRESTASI X NAK JADI MODEL???" Yang aku tak dapat lupa...muka2 nie masih macam under 18..XP

HAHAAA soalan bonus!!! cauuu..

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More