Aug 28, 2006

**HoLiDaY tiMe**

Photobucket - Video and Image Hosting

WE PEACE TOGETHER =P

ni pic aku, ida, yati dan hana..time tu aku tengah tunggu abg aku..nak past memory card..kami on the way nak ke bandar kota bharu.nak g shopping..time tu abg nak ikut teman kan aku..tp nak wat camner tak dapat sebab aku kuar ngan kawan2..tak seronok plak klu aku dah kuar ngan kawan2, pastu berdua ngan pakwe..what ever lah.. alhamdulillah abg faham keadaan aku nie..walaupon ade yang tak memahami jiwa aku time tu..abg membawa hati...tapi aku memujuk hatinya..huhuu..jiwanglah plak ayt..k lar..continue study lak.take time jap..huhu..tau di cik nazari..hampeh aku nanti..k cau!!

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More