Jul 11, 2006

**SeLaMaT**

alhamdulillah ari ni ari yang ke dua aku ke kuliah..ahad aku ambik mc nak rehat..huhu..bagus2!ape yang aku nak citer yerk?? eermm masa aku jd fc dah lebih sinonim lar pembantu mahasiswa dalam minggu mesra siswa aku kene bertugas dalam biro sukan riadah dan protokol sementara,kes tak cukup petugas..kira fc paling ceria r ni..hhaaaahaha..tapi yang paling tak best sebab kawan baik aku sorang nih sakit demam lak lepas sukaneka kat pantai merang ari tu..3 hari 3 malam gak dia demam..ciaaannn dia..takper abg ader kan..huhu...

sem ni subjek memang power2...sorfware enginering, website, asas penyelidikan, pc mentenance (entah btol k x ejaan 2)..aku ni Bi tahap sekolah menengah rendah...huhu..takper2 jujur itu ade lah lebih baik..oklah adios! next time ade mase aku citer lagi..k tata

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More