Jun 21, 2006

**kemane korang???**

ai...blog..adush...kenapa kwn2 aku diam jerk sekarg ni yerk??aku rindu r kat korang sumer..ermmmm my be korang bz sesangat kan?? ermm takperlah..kusza pon dah nk buka tinggal 2 minggu je lagi..tapi aku next week dah nak pergi..'mereging bebudak baru' huaahuhuhaaaaaa.....hope tak tetido lah kali ni...hhehehhee curi tulang..bez gak kan?? tau di cik hanani ermmmm....dulu takper lah lom jd MPP lagi..tapi sekarang x leh dah walaupon bezpren sendri...huhuhuuu kan na?kan kan..

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More