May 9, 2006

**ciannn aku**

oiiiii.....tak aci tol r....cian aku kat sini..blog aku miskin tol..dorang ni memang r..selalu lawan tokey..aku bz ngn kejer tak der mase nak create blog ni sokmo...sekali sekale jer g cc tu pon dang ler cek email..uhuk3x...weii aku jeles lar!!! blog korang lawo2....tak aci2x...dah r tu wat link kat aku..malu lar aku wei!!!!!......huhuhu..aku dah bahagia ngan seseorang..doakan lah supaya aku dan dia dipertemukan jodoh...k..sayang korang sumer..love you so much...muaaah2...hehehhe tata..

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More