Feb 6, 2006

**BoRiNg TiMe**

ermmm....Ape yerk? aku bru je lepas tgk2 email aku ni..by da way bile dah boring menilik..lame lak aku tak create blog ni..dan lamer jugak aku tak bercerita...erm nak ikut kan sekarang aku ni sibuk dengan projek..almaklumlah student..sambil tu bz jugak tentang persatuan aku ni..lagi2 MPP nak wat maklis terbuka MPP dn perasmian Website..Majalah KUSZA pon hampir siap..kenelah cari dan berita hangat untuk edisi yang seterusnya bukan senang nak wat kejer smua tu..memerlukan kesabaran dan kecekapan..insyaallah...aku rase penat sgt..yealah ari2 tido lewat kul 4am bru balik bilik..bagn pagi lak kul 8am..subuh gerentilah bangun...tu pon mamai gak kot..hehehe..Al maklumlah namernye student...projek nye pasal..bukan aku sorang jer, group aku pon yang lain dan x bukan..c ida, hana dan yati...sama2 lah kami bertungkus lumus untuk mendapatkan point dan markah yang tertinggi..insyaallah...k adios.

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More