Jan 23, 2006

**PaNaSZzzz**

Lame tak dengar kabar berita...uiseh..biaseer r tuh..busy ngan assignment dan projek...tiap2 malam tido lewat..almaklumlah..."bersenang-senang dahulu..bersusah-susah kemudian"...nak citer ape yerk?..erm something problem yang memang aku alami ni?? ape yerk? nak citer....nak citer taknak?atau nak citer? tak yah lah..masalah dunia jerk..biaserlah..tapi aku nak luah jugak!!! yang menyebabkan jiwa aku kosong..kemana hilangnya semangat aku selama ni? kenapa aku jadi macam org putus asa jer sekarang ni?? tak macam aku yang dulu...entah lah..siang dan malam aku berdoa dipohonkan pertunjuk dan pulihkan kembali semangat dan keyakinan ku..aku tahu cinta tu buta..inilah akibatnyer..bermain dengan api...aku sedar siapalah aku...dah hampir sebulan aku ditinggalkan...tapi ape leh buat aku redha je lah walaupon hati ni masih kuat menyayangi nya..mungkin dia nak ketenangan...takper lah aku malas nak citer panjang..penat otak, hati, badan, segala jiwa dan raga aku memikirkan hal dia...insyaALLaH..ALLAh akan memberi ketenangan dan kebahagian kepadanya kelak..dan diberi petunjuk kepada nya andai kasih sayang aku ni ikhlas kepadanya selama ini..INSYAALAH..ok lah esok lusa aku ada MidTerm pulak...sesaper yang membaca blog aku ni doakan kejayaan dan ketenanganku...Amin...

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More