Dec 4, 2005

**SeMeStEr 4**

AsSaLaMuAlAiKum..

Alhamdulillah akhirnya aku dah masuk ke semester 4 tanpa sebarang masalah teknikal walaupon aku belom sampai di semester akhir..Result yang aku dapat from final exam lepas pon ada peningkatan walaupon tak sampai 3 point..alhamdulillah takder sebarang subjek yang repeat..aku pon hairan kenapa result aku dipertengahan macam tu jerk..tencion gak..walau pun naik tak banyak tapi nampak macam stabil jer...aiseh....klu leh biar r terus naik ke tahap yg lebih membanggakan macam c hana tu ker..tak pon eminem.4 flex tu bebb..dorang berdua leh dikatakan contoh terbaik dalam hidup aku, tak aku pon..dan kwn2 aku jugak.. bercinta2 jugak pelajaran jgn diabaikan..jgn marah syg hana k..muhasabah diri jerk...aku ni bercinta jugak..result stabil jer...macam maner ni..sedey tau..aku study gak wehhhh....tapi kenapa result aku paras tu jerk??? adakah standart aku kat citu jerk??ni yg aku nak telan panadol ni..heheh nauzubillah..mintak dijauhkan..aku tak gitu..kejap2x abg aku call....
Continue blek..macam ni lah kesimpulannyer senang jerk..aku ni malas walaupon aku study aku ni suka rojak ngan bermain...itulah...aku study, alhamdulillah masuk tapi aku campur..always masa yg aku buat main2 game kat komp lah...sms lah...tgk vcd lah...tdo lah..entah ape2 jerk kan?.ermmm..hobby tu beb!...ngan geng2x aku..jgan marah k..hehe nanti berkedut pulak muka tu..tak cantik plak nak memandang.sekadar ber muhasabah diri jer,.tapi buang maser r beb...sedar r...help me! help me! hehe saper lah yang nak tolong aku? kecuali diri aku sendiri.. =) tu jerk yg dapat membantu aku..
Adakalanya dtg mood raser nak study aku study berejam-rejam pon takper..bak kater ida..jeles aku tgk nko study jar!!..pada hal tu lah time ader mood aku nak study ida..ida ko pon leh tahan gak kuat study..kalah aku..hehehheh..dalam diam diri rasa tercabar dan dicabar...ada tak? ada tak?heh jgn diam r..aku tau..biaser tu adat dalm merebut ilmu dan kejayaan masing2x..
Aku tak kisah ar sumer tu..yang penting kiter sumer berjaya dan dapt mengecapi kejayaan masing2x.Kebahagian pon masing2 jugak..heheh dalam.( ) tuu....mkan same2..tgk vcd pon samer2..tido pon samer2.cume bilik jer lain2...something problem we have discussion..and what we to do..kiter slalu wat samer2..tol x??Aku sayang r korang..aku cakap tol ni..emosional r plak..=)
ermm aku ni merapu tapi dalam merapu aku ni aku ber muhasabah kan diri..tol x?menghitung atau berkira-kira maksunyer..hehe almaklum ler masuk sem 4 ni kene ambik Bahasa Arab Kebangsaan, so ader laa perkataan arab yang aku dah faham maksud tu..syok pulak blajar arab ni dapat lec pon spoting jerk..sayang ustazah Nurazan..=)..bak kater ustazah Nurazan aku ni " bermuhasabah lah diri sebelom terlambat..."
K lah panjang benor cerita aku kali ni..biaser lah dah hampir sebulan lebih tak poste paper cerita kat blog ni..almaklumlah cuti rayer...byk story yg aku nak citer tapi stop r lu sampai sini...k adios..SeMoGa Aku TeRus MeNeRuS BeRuSaHa DaN BeRuSaHa SeHinGgA MeNcApAi KeJaYaAn Yg CemErLaNg...InsYaAlLaH...=)

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More