Dec 17, 2005

**EdiToR**

askom..aper yang aku nak story kali ni...ermmbuat pertama kali nyer aku terpakser mengaktifkan diri kat dalam kusza ni..klu tak aktif pon setakat g khemah jer tapi kali ni bukan sebarang aktif..aku buat semua ni sebab diri aku jugak..pointer kene tinggi 2.75 ke atas dan untuk mendapat kan penempatan di asrama kusza..bukan senang sejak kolej aku ni dah jadi adik beradik UDiM..aiseh takper lah menciptakan pengalaman..ape yang aku buat dalam kusza ni memerah keringat otak aku ni mewakili MPP merangkap bawah Penerbitan dan Komunikasi..aku jadi editor dn yati pulak chip editor...tak kisah lah kami tetap berkerjasama..semester ni pihak MPP nak wat newsletter untuk student kusza..besar pengorbanan tu wehh..takper..janji org tak cakap student kusza ni bagaikan katak bawah gelas kaca...sebenarnyer byk lagi..tapi tak payah lah aku citer..len kali jer lah..tapi yg aku fikir sekarang boleh ke aku hadapi nanti? bukan nanti sekarang ni dah mula pon aku pon bz dok mencari bahan untuk majalah tersebut..bile fikir2 semula best jugak..bab2 mengarang ni memang favorite aku..cuma aku tak yakin ngan diri aku...bagi jer kom dan keyboard insyaallah leh buat..hehe dulu pen dan kertas..sekarang guan word jer..oklah aku cau dulu..byk lagi kerja yg aku nak wat..bubye..

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More