Dec 12, 2005

**BeNgAnGGGGG**

sajer jer guna tajuk tu..tapi yg aku nak citer ni pasal subjek semester ni nampak macam senang..uiiihh bukan mudah...sumer subjek yang aku ambik sem ni sub yang perlu membaca dan menghafal..dah r aku ni bab menghafal bengap sket..otak suker jadi layang2..tolongggggg...aku tak sanggup..

subjek yang aku ambik sem ni system analysis and design. operating system. data base. java dan bahasa arab..satu lagi macam biaser ar subjek ko..pengakap kelana siswa..lepas tu hiloday 3 bulan...tapi kan aper yang aku harapkan semester ni walaupun subjek dia memang tahap yang membangangkan..insyaallah aku leh menghadapinya..ibu..ayh..nenek..atok..ayh cik...adik2 ku..kawan2 ku seperjuangan..dan cintaku(",)..doakanlah kejayaan hajar norhanis ini yang sedang dalam medan peperangan ni..

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More