Oct 11, 2005

TaK SaBaR....

Tinggal satu paper jer lagi..esok takder paper lusa ade last paper..eeeee tak sabar nyer nak balikkkk..tapi last paper tu tak pon balik ke umah..pergi jalan2 cari makan, shopping kat kemaman..umah c IdA ....syg EmInEm dan syg SaFa pon gi sekali..yelah sehati sejiwa mesti berempat walau kemana kami pergi..sesaper yang selalu terserempak ngan muka kami n, mesti cakap "dah takder muka lain!!.muka berempat ni jugak!" tapi klu kurang pasti ader yang menanya..
Rindunya aku kat ibu, ayah, adik2 aku..nak berbuka poser samer2 tapi aper lah buat kan.tak leh nak berbuka samer2 walaupon sehari...exam paper berderet..12hb ni pon kener g umah iDa ni sebab dah beli tiket sebelom poser lagi..I mIss U All...uwaa....sedey..hehe

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More