Oct 7, 2005

**FuHhhh..LeGaaa..**

Alhamdulillah akhirnya siap jugak Projek COA..lega rasernya..yelah tengah-tengah final exam ni wat projek gempak tu beb!! Mencabar tol semester kali ni..assignment dan projek bagaikan "DuRiAn RuNtUh..!!" walaupun jam kredit kuliah sikit jer..tapi projek dan assignment...Fuhh! Semester depan erm tak tau lah macam maner plak agaknyer bagaikan "Rambut yg GuGuR kot..!"hehe takder lah..29hb Oktober ni berakhir lah aku di semester 3..dah tak jumpe dah lah subjek COA, ops luper lak subjek COA ni subjek organisasi dan senibina komputer..tgk tajuk tu jelah..otak leh jadi per otak "Ais BaTu..!!" Semester depan entah lah subjek aper lak yang paling gempak kalini..tiap2 sem sentiasa ader je subjek yg gempak, macam sem 2 dulu subjek calculus..lecture cik Fadhil..hai cik fadhil..MiSs yOu..heheh.pon gempak gak!ai klu nak diingatkan nostalgia lamer..perit..perit!perit!perit!perit!.. mu tau dok!?..ape2 pon..nak dikatakan nak belajar maner ader ayng senang sumernya susah..biler dah belajar insyaallah senang lah dia hati pun tenang..Sekarang ni juz tinggal 4 paper lagi untuk jawab exam..lepas tu MUET plak lepas tu Rayer..Rayer....rase nak menjerit jer "rayer cepat lah Datang..!!"..hehe perasaan jer tu..klu hana mesti ayat ni.."Aku nak Balik kampung..!!..hehe k lah paper pon aku sentiasa doakan kejayaan kiter bersama..WE ARe The PoWeR PuFF GiRls!!..

1 SuKe KoMen..:

Hepatitis C 'I gave up my anonymity to blog and fight stigma'
Ron wants to speak for the 'silent majority' When Ron Metcalfe was first diagnosed with hepatitis C he was advised to keep it a "secret" because of the stigma linking it to injecting drug use.
I was looking for a luxury home in Reno Nevada. I came across a great source in the Reno Real Estate Market They have a free MLS search, virtual 360 tours, and a place to list your home without a realtor.

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More